Країна виробник: Арменія
Корисні властивості
Сушені персики дуже добре втамовують голод і сприяють гарному травленню. Їх рекомендується їсти в якості заміни солодкого, а також для отримання енергії, додаткових вітамінів і мінералів. Персики є продуктом молодості, їх прийом запобігає старінню шкіри, поява зморшок, також персики здатні усунути пігментні плями.
Сушений персик містить в собі величезну кількість вітамінів, мінералів, таких як: вітаміни А, В, С, Е, калій, фруктоза, магній, залізо, фосфор, кальцій і натрій, залізо, мідь і марганець.
Регулярне включення в раціон сушених персиків виключить ризик виникнення захворювань серцево-судинної системи і налагодить роботу шлунково-кишкового тракту. Сушені персики допомагають тримати організм в тонусі і зміцнюють імунітет.
Сушений персик важить близько 10 грам. Досить з'їдати в добу 4-5 сухофруктів, щоб підтримувати організм і наситити його всіма корисними інгредієнтами.
Історія походження
Батьківщиною персика вважається Китай, хоча багато хто до цих пір думають, що це Персія. У Китаї персики вважаються еталоном довголіття, молодості і багатства. Тому до їх вирощування ставляться досить обережно, вберігає фрукти від паразитів і зовнішніх дефектів.
Харчова цінність на 100 г
Білки
|
3 г
|
Жири
|
0,4 г
|
Вуглеводи
|
57,8 г
|
Енергетична цінність
|
254 ккал
|