Добавьте товары в желания
0

Булгур 10 овощей

В наличии
Артикул: 40024-500
80 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

     БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА от 2000 грн (ВНИМАНИЕ! С учетом всех скидок)

  • Новой Почтой по Украине  — от 60 грн
  • Курьером Новой Почты  — от 95 грн
  • Самовывоз бесплатно

 

 

  • При получении на Новой Почте (комиссия 20 грн + 2% от суммы заказа)
  • При получении курьеру Новой Почты (комиссия 20 грн + 2% от суммы заказа)
  • Банковской картой на карту 
  • Приват24

Булгур 10 овочів – користь самої природи


Булгур – популярний продукт. Спочатку він завоював серця мешканців Ташкента, а згодом - і український ринок. Булгур цінується за приємний горіховий смак, насичений аромат та низький глікемічний індекс. Його особливо люблять діабетики та люди, які ведуть здоровий спосіб життя.

 

Цікаві факти про булгур 10 овочів


  1. Булгур виготовляють із добірної молочної пшениці. Для цього сировину ретельно відбирають, добре сушать і лише після цього відправляють на магазинні прилавки.

  2. Булгур – джерело цінних мікроелементів та корисних речовин. У ньому багато клітковини, яка допомагає організму позбутися токсинів та шлаків. Причому її у булгурі в 2 рази більше, ніж у гречці та просі.

  3. Булгур – найкорисніша з пшеничних круп. За сукупністю якостей вона перевершує манку та кускус.

  4. Булгур – найкращий продукт для схуднення. Він досить калорійний, а тому швидко втамовує голод. Вживаючи булгур, вам не доведеться робити шкідливі перекушування і вживати солодощі.

  5. Булгур – ідеальна крупа для сніданків та обідів. Вона перетравлюється не менше 5 годин і довго зберігає відчуття ситості. Це особливо важливо, якщо ви дотримуєтеся здорового харчування та не хочете переїдати.

  6. Булгур можна зберігати 24 місяці. Але для цього крупа має бути свіжою і поміщеною в непрозору упаковку.

  7. Булгур має яскравий горіховий смак. Завдяки цьому він може бути прикрасою різних страв: починаючи супами і закінчуючи здоровими десертами.

  8. Булгур не потрібно замочувати. Це прискорює приготування їжі та зменшує час, проведений на кухні.

 

Використання булгура 10 овочів у кулінарії


Булгур найчастіше готують із овочами. Він особливо добре поєднується з кабачками та салатним перцем. Не менш часто цим інгредієнтом доповнюють протерті каші, супи, хлібобулочні вироби. А щоб добре розкрити горіховий смак булгура, його потрібно добре обсмажити на олії. Але якщо ви дотримуєтесь дієти, від такого способу приготування краще відмовитись.

 

Харчова цінність булгура 10 овочів на 100 г продукту:

Жири – 2 гр,

Білки – 13 гр, 

Вуглеводи – 72 гр,

Енергетична цінність – 330 кКал.

Войти с помощью
Оцініть товар
Отправить
Наверх