Країна виробник: Індія
Корисні властивості
Імбир в цукрі (або імбирні цукати) - ласощі справді унікальне. Чого вартий один лише смак - специфічна гіркота і гострота пекучої приправи з'єднуються з солодкістю цукру і дають абсолютно дивовижний смаковий відтінок.
Сушений імбир активізує кровообіг, стимулює мозкову активність і просто дуже бадьорить - свіжі ідеї після чашечки чаю з часточкою солодкого імбиру з'являться самі собою. Також продукт активізує обмінні процеси в організмі, допомагає налагодити травлення, відрегулювати стілець - при цьому достатньо всього декількох шматочків в день.
Імбир блокатор утворення жиру, і хоча цукатам ці корисні якості властиві в меншій мірі, їх цілком можна назвати дієтичним десертом.
Спробуйте замінити цукерки для вечірнього чаю з коханою людиною на солодко-пекучі цукати - і ваше інтимне життя неодмінно заграє новими фарбами.
Історія походження
Батьківщиною імбиру визнається південно-східна Азія. Саме субтропічний і тропічний клімат є найбільш комфортним для цього тепло- і світлолюбна рослина. Імбир практично не зустрічається в дикому вигляді.
Перші культивації імбиру почалися в древніх Китаї та Індії. Є археологічні підтвердження використання імбиру китайцями ще в II столітті до н.е.
У сучасні дні саме Індія є головним виробником і постачальником на світові продовольчі ринки цих прянощів.
Харчова цінність на 100 г
Білки
|
9 г
|
Жири
|
4,3 г
|
Вуглеводи
|
57 г
|
Енергетична цінність
|
335 ккал
|