Додайте товари до списку бажань
0

Кокосова стружка Premium

В наявності
Артикул: 400019-100
28 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА від 2000 грн (УВАГА! З урахуванням всіх знижок)

  • Новою поштою по Україні — від 60 грн
  • Кур'єром Нової Пошти — від 95 грн
  • Самовивіз безкоштовно
  • При отриманні на Новій Пошті (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • При отриманні кур'єру Нової Пошти (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • Банківською картою на карту
  • Приват24

Кокосова стружка – бюджетна версія преміального продукту


Кокос – загальновідомий делікатес із незабутнім смаком. Ось лише на українських столах кокосового горіха не зустрінеш. А ось кокосова стружка в української господині, напевно, знайдеться. І це не дивно, адже вона використовується для випікання здоби та приготування десятків страв!

 

Цікаві факти про кокосову стружку


Існує три фракції кокосової стружки – дрібна, середня та велика. Її розмір залежить від зерна сита, крізь яке її просівають. Дрібна кокосова стружка цінується найбільше – саме з неї готують найніжніші цукерки "Рафаелло".

Кокосові горіхи відрізняються солодким смаком. Але при цьому ростуть на пальмі,

яка споживає кілограми солі на рік. Саме тому цей вид рослин так любить залиті сонцем пляжі біля самого океану.

Кокоси досі збираються вручну – для цього збирачі мають дресированих мавп. Так, тварина здатна за одну зміну зібрати до 100 кілограмів продукту.

М'якуш кокосу містить усі необхідні для життя речовини. Тому на безлюдному острові можна харчуватися лише кокосовими горіхами.

Кокосова вода на 100% стерильна. Цією особливістю користувалися військові лікарі під час Другої війни. Коли закінчувались фізіологічний розчин та плазма, вони переливали пораненим бійцям кокосову воду.

Кокос має яскраво виражені бактерицидні властивості.Він не гниє навіть при підвищеній вологості та зберігає свій смак протягом місяців після зривання з пальми.

 

Використання кокосової стружки в кулінарії


Кокосова стружка – ключовий продукт у кондитерській справі. Її додають у цукерки та випічку, пломбіри та десерти, муси та торти. Більшість сучасних тістечок прикрашені саме кокосовою стружкою – гарним та водночас смачним декором. Також кокосова стружка використовується для приготування здорового харчування. Вона присутня в рецепті здорових сніданків та мюслі, молочних коктейлів та печива, всіляких рулетів та дієтичних кремів.

 

Харчова цінність кокосової стружки на 100 г продукту:


Білки – 20 грам,

Жири – 60 грам,

Вуглеводи – 10 грам

Енергетична цінність – 700 ккал.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору