Додайте товари до списку бажань
0

Цукор Тростинний

Немає в наявності
Артикул: 400020-1000
185 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА від 2000 грн (УВАГА! З урахуванням всіх знижок)

  • Новою поштою по Україні — від 60 грн
  • Кур'єром Нової Пошти — від 95 грн
  • Самовивіз безкоштовно
  • При отриманні на Новій Пошті (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • При отриманні кур'єру Нової Пошти (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • Банківською картою на карту
  • Приват24

Тросниковий цукор – основа солодощів


Вживання цукру в їжу у великих кількостях може призвести до найважчих наслідків, але в помірних кількостях він все одно потрібен організму для нормальної життєдіяльності. Цукор міститься у багатьох фруктах та овочах, але основну його частку люди отримують разом із різноманітними солодощами та десертами.

 

Цікаві факти про тросниковий цукор


  1. На планеті Земля щороку виробляється 100 мільйонів тон тростникового цукру.

  2. В Бразилії кожен другий автомобіль їздить на спирті замість бензину. Його виготовляють з тростникового цукру та отримують екологічно чисте паливо.

  3. У середньовічній Європі цукор з тростини відносився до ліків і продавали його в аптеках.

  4. Цукрова тростина – дуже висока рослина. Вона може досягати до 9 метрів заввишки.

  5. Після потрапляння в організм цукор розщеплюється на глюкозу та фруктозу, тому його енергетична цінність є дуже високою. Людське тіло отримує близько половини всієї енергії саме за рахунок цукру.

  6. Ще кілька століть тому цукор був дорогою і важкодоступною розкішшю. Дозволити його могли тільки дуже багаті люди.

  7. Цукор існує не лише на Землі, але й у космосі.  Астрономи виявили один із видів цукру у міжзоряних скупченнях космічного пилу за 200 світлових років від нашої планети.

  8. Цукор сповільнює псування продуктів харчування, оскільки він, як і сіль, є природним консервантом.

 

Тросниковий цукор у кулінарії


Тросниковий цукор – ключовий компонент у кулінарії. Він використовується для приготування перших та других страв, десертів та запіканок, соків, компотів, морозива та желе. Вчені підрахували, що існує 3000 рецептів, у яких фігурує тростинний цукор. З нього готують арахісове блонди з шоколадом, шарлотку, рикотку з грушею,

запіканку "Зебра", Каннокі, чізкейк та курку по-гавайськи, мафіни та часниковий хліб, свинину та пряну диню.

 

Харчова цінність тростинного цукру на 100 г продукту:


Білки - 0 грам,

Жири – 0 грам,

Вуглеводи - 99,9 грам,

Енергетична цінність – 400 ккал.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору