Додайте товари до списку бажань
0

Булгур

В наявності
Артикул: 40014-500
55 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА від 2000 грн (УВАГА! З урахуванням всіх знижок)

  • Новою поштою по Україні — від 60 грн
  • Кур'єром Нової Пошти — від 95 грн
  • Самовивіз безкоштовно
  • При отриманні на Новій Пошті (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • При отриманні кур'єру Нової Пошти (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • Банківською картою на карту
  • Приват24

Булгур – кулінарне диво родом з Турції


Булгур – унікальна крупа, яку одержують із пшениці. Вона проходить тривалу промислову обробку, внаслідок чого виходить цінний харчовий продукт. У ньому поєднуються низька калорійність, високий вміст вітамінів та складних вуглеводів. Завдяки цьому булгур є ключовим елементом у раціоні сироїдів,

спортсменів, веганів та людей, які цінують здоровий спосіб життя.

 

Цікаві факти про булгур


  1. Булгур відомий людству понад 4 тисячоліття. Його знайшли ще до того, як люди познайомилися з мукою і навчилися випікати хліб.

  2. Булгур розділяється за ступенем помелу, але найцінніший продукт - цільнозерновий булгур характерного земляного кольору. Завдяки наявності оболонки у ньому зберігається максимальна кількість мікроелементів.

  3. Булгур – єдина крупа, яку не потрібно мити перед приготуванням. Його також не потрібно промивати після приготування – а це значно заощаджує час на кухні.

  4. У процесі приготування булгур збільшується в обсязі до 3 разів. Це робить його цінним та економічним харчовим продуктом.

  5. Булгур багатий на клітковину, яка очищає організм людини від накопичених шлаків і токсинів. Аналогічна властивість має активований вугілля.

  6. Булгур має яскраво виражений горіховий смак. Він особливо яскраво проявляється після обсмажування зерен. А готують булгур трьома способами - обсмажують, запарюють і додають у вареному вигляді різні страви.

  7. Більшість світового ринку булгура зосереджена Туреччини. У цій країні є ідеальний клімат для вирощування злакових культур.

  8. Булгур містить усі вітаміни групи В, крім В12. Останній міститься тільки в тваринній їжі, а тому має потрапляти в організм з м'яса або вітамінних добавок.

 

Використання булгуру в кулінарії


Булгур чудово поєднується з різними продуктами: куркою, м'ясом та рибою. Це найкращий компонент для приготування пирогів, фарширування голубців, качки та рулетів. Найкраще булгур поєднується з такими прянощами, як чебрець, майоран, гвоздика. Булгур можна не варити, а просто залити окропом на 20 хвилин.

В результаті вийде смачна та дієтична каша.

 

Харчова цінність булгуру на 100 грам продукту:


Жири – 1 гр,

Білки – 12 гр, 

Вуглеводи – 70 гр,

Енергетична цінність – 340 кКал.

 

Смачна поживна крупа, можна тільки запарити на годину і споживати аль денте)
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору