Додайте товари до списку бажань
0

Ягоди Годжі Premium

В наявності
Артикул: 50061-40
35 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА від 2000 грн (УВАГА! З урахуванням всіх знижок)

  • Новою поштою по Україні — від 60 грн
  • Кур'єром Нової Пошти — від 95 грн
  • Самовивіз безкоштовно
  • При отриманні на Новій Пошті (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • При отриманні кур'єру Нової Пошти (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • Банківською картою на карту
  • Приват24

Ягоди годжі – продукт з молодильним ефектом


Ягоди годжі – мабуть, найзагадковіший продукт на планеті. Їх називають плодами життя, природним еліксиром безсмертя та навіть молодильними ягодами. Вони присутні в дієті всіх довгожителів, фігурують у стародавніх китайських трактатах та письмових порадах більшості відомих лікарів. Ці червоні ягоди зцілюють, як ліки, бадьорять,як найкращий китайський чай і відновлюють організм не гірше за дорогі антиоксиданти.

 

Цікаві факти про ягоди годжі


  1. Ягоди годжі вважаються рекордсменом серед джерел антиоксидантів. Тому багато хто вважає, що ягоди годжі здатні омолодити організм. Досі цей продукт є одним із важливих компонентів східної медицини. Вважається, що ліки на основі ягід допомагають досягти довголіття.

  2. Ягоди годжі зустрічаються в найдавніших медичних трактатах китайських лікарів.

  3. Вважається, що даний продукт харчування підходить для романтичних побачень, оскільки здатний розбудити сексуальне бажання як чоловіків, так і жінок.

  4. Мало хто знає, що в Азії на основі ягід годжі виробляють безалкогольні напої.

  5. Дивний факт полягає в тому, що балувати себе сушеними ягодами. Свіжі ягоди можуть завдати організму непоправної шкоди.

  6. Ягоди годжі є одним із секретних продуктів, які вживають довгожителі. Вони присутні у раціоні всіх людей віком старше 100 років.

 

Використання ягід годжі у кулінарії


Сушені ягоди годжі універсальні, вони підходять для солодких та солоних рецептів. Найпростіший спосіб їх застосування - це використовувати сушені ягоди годжі так само, як ви використовували б родзинки. Їх можна додавати у випічку замість родзинок, посипати ними вівсянку або інші каші, додавати в суміші з горіхів та сухофруктів, або брати у жменьку на закуску. Перед вживанням сушені ягоди годжі слід ретельно промити водою як і інші сухофрукти.

Якщо потримати сушені ягоди годжі у гарячій воді протягом кількох хвилин вони стануть м'якими. Такі ягоди годжі на смак більше схожі на солодкі помідори черрі.

Ягоди годжі можна додавати в пряний рис і зернові плови, в мексиканські соуси, в перець чилі, або в інші страви та добавки. Ви також можете додати ложку розмочених ягід годжі в смузі, томатний соус, морозиво та фруктовий лід. З них також готують порошок, який додають у перші та другі страви: супи, макарони, каші, варену картоплю.

 

Харчова цінність ягід годжі на 100 г продукту:


Білки – 0,4 гр,

Жири – 14 гр,

Вуглеводи – 77 гр, 

Енергетична цінність – 350 Ккал.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору