Додайте товари до списку бажань
0

Булгур з макаронами

В наявності
Артикул: 40047-800
140 грн
160 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Вага

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА від 2000 грн (УВАГА! З урахуванням всіх знижок)

  • Новою поштою по Україні — від 60 грн
  • Кур'єром Нової Пошти — від 95 грн
  • Самовивіз безкоштовно
  • При отриманні на Новій Пошті (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • При отриманні кур'єру Нової Пошти (комісія 20 грн + 2% від суми замовлення)
  • Банківською картою на карту
  • Приват24

Булгур з макаронами – дует преміальної крупи та улюбленого макаронного виробу


Сьогодні люди все частіше віддають перевагу здоровому харчуванню та вибирають для нього найбільш якісні продукти. Крупа булгур входить до їх числа. Вона містить десятки вітамінів, мікроелементів та якісних вуглеводів.

 

Цікаві факти про булгуру з макаронами


  1. Булгур готують пропарюванням з подальшим дробленням. Цей спосіб виробництва допомагає зберегти у крупі всі корисні речовини. В результаті готовий продукт багатий на калій, вітамін В і настільки потрібний для роботи серця калій.

  2. Булгур – один із найдавніших продуктів людства. Його готували ще до того, як були винайдені хліб та коржики.

  3. Булгур має кілька видів фракцій. Залежно від ступеня дроблення змінюється мінеральний склад крупи та її харчова цінність. Найбільш затребуваний булгур цільнозерновий – у ньому найбільше речовин, корисних для організму.

  4. Звичайні крупи перед приготуванням потрібно ретельно мити, а іноді і пропарювати. Але булгур такої обробки не потребує, тому його можна приготувати в 2 рази швидше, ніж пшоно або гречку.

  5. До складу булгура входить глютен, тому він не рекомендований для вживання людям, у яких є алергічна реакція на даний компонент.

  6. Булгур – одна з небагатьох круп, яка у процесі варіння значно збільшується в обсязі. Ця якість особливо важлива, тому що при придбанні булгуру можна гарно заощадити.

  7. Булгур служить природним фільтром – він вбирає накопичені токсини і сприяє виведенню шлаків з організму. Подібними якостями володіють лише деякі рослини.

  8. Булгур – важливий продукт індійської культури. В Індії його вважають зігріваючою їжею, яка дозволяє пережити зиму.

 

Використання булгуру з макаронами в кулінарії


Булгур активно використовується у кухнях сотень країн. Він є як самостійним блюдом, так й цінним компонентом для приготування їжі. Булгур проходить термічну обробку, тому вважається напівфабрикатом преміальної якості. Особливо часто з нього варять гарнір – для цього достатньо залити булгур окропом у співвідношенні 1:3,5.

Щоб крупа розкрила всі смакові якості, її часто обсмажують на олії із соняшника, оливок чи кунжуту. Булгур добре поєднується з м'ясом та рибою, овочами та хлібопродуктами. Він однаково корисний у смаженому, вареному та пареному вигляді. Так, європейські кухарі люблять додавати булгур до свинини конини та птиці. А японці вважають за краще тушкувати його з морепродуктами. Але найсмачніше булгур, зварений із макаронами. Таке поєднання розкриває всю користь кожного компонента.

 

Харчова цінність булгура на 100 г продукту:

Жири – 1,5 гр,

Білки – 14 гр, 

Вуглеводи – 65 гр,

Енергетична цінність – 320 кКал.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору